Varför bambu-underkläder?

Bambu som förutspås av många att bli framtidens material har på senare år revolutionerat underklädesbranschen med sina unika och naturliga egenskaper, när du själv provat underkläder i bambu så kommer du att förstå varför! Bambu är ett mjukt och stretchigt material som ger dig total rörelsefrihet och är snällt mot både huden och miljön, materialet känns nästan som en andra hud mot kroppen. Underkläder i bambu är utöver detta även fuktabsorberande som gör att du svettas mindre, naturligt antibakteriellt och reglerar temperaturen efter din hud och låter den andas. Kalsonger och trosor i bambu är därför väldigt bekväma att ha på sig under hela dagen och natten.

Varför bambu istället för bomull?

Bomull De allra flesta förknippar underkläder till materialet bomull, vilket är det material som använts i tusentals år för att tillverka underkläder och andra plagg. I framtagningen av bomull så används bekämpningsmedel för att effektivisera odlingen och hålla undan skadedjur, idag utgör bomullsodlingen i världen ca en tiondel av det totala användandet av miljö och hälsofarliga kemikalier. Vilket betyder att bomullsindustrin rankas som en av de tio mest förorenade industrierna i världen. Bomullsodlingar kräver i de flesta fall även enorma mängder vatten, som ofta är en bristvara i de länder där bomullen tillverkas.

Noga utvalda bambu-underkläder

Vi på det familjeägda företaget Sarrias underkläder har noga valt ut underkläder i bambu som uppnår våra höga krav på att de ska vara miljövänliga, sköna, sitta på plats samt hålla formen, tvätt efter tvätt.

Vår ambition är att det ska vara lättillgängligt för alla att handla damunderkläder i bambu, både bh i bambu och boxertrosor i bambu. Därför levererar vi bambu-underkläder i hela Sverige, t.ex. till Stockholm, Göteborg, Malmö och i Mälardalen.

Vi har även lanserat herrunderkläder i bambu, hos oss hittar du snygga boxerkalsonger i bambu i flera olika färger. Testa underkläder i bambu och känn skillnaden!

Se alla Sarrias bambu underkläder här.

Snabb sammanfattning om fördelar med Bambu-underkläder

  • 6 gånger mjukare än bomull
  • Hypoallergenisk, kan användas av personer med känslig hud, orsakar inte irritation
  • Termoklimatisk, det upprätthåller en behaglig temperatur i alla klimat
  • Luktfri, håller inte lukt
  • Antibakteriell, förhindrar infektioner

Prisvärda Underkläder i bambu från Sarria