Om Sarrias underkläder

Underkläder för små och stora rumpor

Välkommen till Sarrias underkläder!

Vi är ett familjeföretag som ger komfort till hela familjer – från barnbarn till mormorsmor. En glad rumpa ger en glad tjej, det är vårt motto.  

Vi kommer från landsbygden i Colombia där vår familj varit kaffeodlare i flera generationer. Vi valde att flytta på grund av oroligheter i hemlandet, och jag kom till Sverige med min son som då var 5 år gammal år 1993.

Om Sarria

Jag, Aida Sarria gick på SFI under 6 månader och målet var att börja arbeta så fort som möjligt. År 1994 började jag praktisera på ett boende, nära hemmet så att sonen Carlos kunde vinka till mig från fönstret. Det svenska språket började snabbt utvecklas och drömmarna likaså. Så småningom öppnades nya dörrar för oss, en utbildning som undersköterska och det var där denna cirkus sattes igång. De äldre klagade mycket på sina underkläder och jag såg en möjlighet att utveckla en produkt som skulle passa alla – även de äldre. Kraven var att produkten skulle vara sköna, sitta på plats samt hålla formen, tvätt efter tvätt. Vi har känt och klämt på många produkter för att få fram underkläder som klarar av alla typer av aktivitet som klättring och ridning med mera – men även sitta bekvämt om man är stillasittande. Med ett hållbart och stabilt material med mjuka sömmar har vi gjort rumpor glada i många år!

Tillgänglighet

Idag åker vi, Aida och Carlos, mamma och son, runt i hela Sverige och även i Norge, på marknader och mässor för att dela med oss av vår produkt. På er efterfrågan finns nu våra produkter tillgängliga för dig när som helst, här på sarriasunderklader.se