Underkläder för alla

Vår ambition på Sarrias underkläder är att just Du ska hitta bekväma underkläder som passar just dig, oavsett om du letar efter underkläder till vardag, träning eller fest.

Oavsett vilken kroppstyp du har, så har vi trosor till både gulliga och mulliga rumpor, och trosor till mindre rumpor. På Sarrias underkläder har vi underkläder för varje tillfälle som sitter otroligt skönt mot din kropp där både bh och trosor är tillverkade i miljövänliga material med hög kvalitet.

Sköna underkläder med bra passform

Att välja rätt trosor för kvinnor i plusstorlek kan ofta vara svårt och de sitter sällan bra, därför har vi jobbat väldigt noggrant med att ta fram trosor för stora rumpor och breda höfter där du enkelt hittar en storlek som passar dig. Våra trosor är töjbara i midjan och håller sig på plats, trosor med stretch får dig att känna komfort i alla lägen.

För att hitta bekväma trosor som håller länge så behöver trosorna ha en hög kvalitet och vara av bra material. Våra trosor i bambu, bomull eller microfiber är skonsamt mot huden och håller sin passform genom många tvättar. Matcha dina sköna trosor med en bh från Sarrias underkläder i samma färg och samma höga kvalitet på material.

En bh som ger stöd och komfort hela dagen gör att du har ett mindre störningsmoment i din vardag, och med en bh som håller din byst på plats så känner du dig lite snyggare. Våra behåar passar dig oavsett om du har en stor eller liten byst.

Snabb sammanfattning om fördelar med Sarrias underkläder

  • Mjuka och sköna
  • Elastiska och ger bra stöd
  • Slim shape modellerna framhäver de kvinnliga formerna
  • Brett sortiment av olika underklädesmodeller
  • Håller både formen och färg, tvätt efter tvätt

Prisvärda Underkläder för Plus storlekar