Vi kan underkläder

Vi på Sarrias underkläder brinner för att skapa underkläder som lyfter känslan av bekvämlighet. Från material till passform skapar vi otroligt mjuka och sköna underkläder som garanterar att du känner dig självsäker och vacker för alla tillfällen. Vi är ett familjeägt företag som i över två decennier har sålt underkläder till hela Sverige. Vi finns med i alla delar, från design av produkter till att packa era beställningar. Då blir det som bäst!

Allting startade när Aida arbetade på hemtjänsten. Kollegor och de äldre klagade på att deras underkläder inte var anpassade för dem. Olika livsstilar kräver olika underkläder, och där började intresset. Vi har nu, två decennier senare, skapat underkläder som passar alla, oavsett livssituation och livsvanor. Vi arbetar tätt med tillverkaren och detaljstyr allt; design, materialkompositon, färg, sömmar med mera. Det är vi som köper in och packar produkterna till er. Hos oss slipper ni mellanhänder vilket möjliggör en högre kvalitet för ett bättre pris.

I två decennier har vi sålt underkläder på marknader runtom i Sverige och nu även online. Vår expertis och erfarenhet möjliggör att du får underkläder som passar just dig bäst, och den kan du få även om du vill beställa online. 

Hör av dig på mail så hjälper vi dig!