Underkläder för äldre

Vi har kunder i alla åldrar men våra underkläder är även uppskattade av äldre kvinnor. Det började med att våra underkläder blev väldigt omtyckta av gamla kvinnor på alla marknader vi stod på, där de direkt kunde känna hur skön kvaliteten på våra trosor och behåar är.

Sarrias underkläder har växt snabbt under åren och nu har vi även denna fina webbshop med underkläder för kvinnor och män i alla åldrar, så att våra underkläder blir lättillgängliga för alla.

Vår ehandel har vuxit relativt snabbt och nu har vi tusentals återkommande kunder och får hela tiden fina recensioner och omdömen från våra härliga kunder.

Varför passar våra trosor och behåar så bra till äldre kvinnor? Våra underkläder är tillverkade i sköna material som håller kroppen på plats, sitter bra och andas så att din kropp håller sig sval. Det gör att våra trosor och behåar passar perfekt för pensionärer och seniorer.

När man blir äldre kan huden bli mer känslig, därför har inte våra underkläder några obekväma sömmar som kan skava eller några resårband som stramar åt och kan ge märken eller sår. Våra underkläder ska sitta skönt på kroppen, hålla din kropp och byst på plats. Vårt mål är att du ska känna dig bekväm i våra underkläder och att de ska hålla samma kvalitet tvätt efter tvätt.

Eleganta och vackra underkläder ska finnas för kvinnor i alla åldrar. Din kropp är vacker även när du åldras! Vi har därför noga tagit fram vackra trosor i mjuk spets utan sömmar som skaver. Trosorna är designade med en hög midja som gör att de sitter bekvämt på rätt plats under hela dagen.